Over ons


Welkom bij AnimalDiscounter
De leukste online dierenwinkel! Een online dierenwinkel met een breed assortiment tegen aantrekkelijke prijzen. Dat is AnimalDiscounter. Hier vind je een compleet assortiment producten voor je huisdier, van voer tot speeltjes, van verzorgingsproducten tot comfortabele slaapplekken. Alles wat je nodig hebt om het jouw hond, kat of ander huisdier naar de zin te maken kun je hier vinden. In de overzichtelijke menu’s kun je snel je weg vinden naar het assortiment dat voor jouw huisdier beschikbaar is. Vervolgens kun je vlot en gemakkelijk datgene vinden wat je zoekt zoals dat hoort in een goede online dierenwinkel. We doen er alles aan om je bezoek aan AnimalDiscounter zo prettig mogelijk te maken.

Een compleet assortiment dierenartikelen tegen scherpe prijzen
Bij AnimalDiscounter vind je alles voor je huisdier en dat ook nog eens tegen de allerscherpste prijzen. Een goedkope dierenwinkel is natuurlijk altijd prettig, want op die manier kun je nog eens wat extra doen voor jouw lieve hond, kat, vogel of cavia. Dieren zijn voor hun verzorging afhankelijk van de mensen waar ze bij wonen. Neem dus die verantwoordelijkheid en verwen je dier met het allerbeste. Bij AnimalDiscounter kun je 24/7 naar hartenlust shoppen voor een gezond en gelukkig leven voor jouw dieren.

Waarom is shoppen bij AnimalDiscounter zo prettig?
Shoppen in een online dierenwinkel heeft meerdere voordelen. Ten eerste kun je shoppen wanneer je maar wilt. Of dat nu overdag is of ’s avonds, in het weekend of op een doordeweekse dag. Je bestelling wordt in de meeste gevallen binnen enkele dagen bij je thuis bezorgd. Je hoeft dus ook niet meer te sjouwen met zware zakken voer of kattenbakgrit. En je hoeft er niet meer op uit om ervoor te zorgen dat je altijd voldoende in huis hebt voor je dier of dieren. En natuurlijk betaal je in onze online dierenwinkel altijd de allerbeste prijs. We doen ons best om zo voordelig mogelijk in te kopen en dat voordeel geven we uiteraard graag door aan onze klanten.

Wij wensen je veel plezier!

Team AnimalDiscounter